Εντάξτε το Δήμο σας στο πρόγραμμα προστασίας και διαχείρισης αστικής πανίδας του Dogs' Voice

Αν βρίσκεστε σε αυτή τη σελίδα, έχουμε κάνει κάτι σωστα!

Σχεδιάσαμε και εφαρμόζουμε το πρόγραμμα μας σε Δήμους σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να ενισχύσουμε την αποτελεσματικότητα των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης στη διαχείριση και προστασία αστικής πανίδας.

Το πρόγραμμα μας παρέχεται σε όλη την Ελλάδα και προσφέρει:

  1. Ψηφιοποίηση μητρώου αδέσποτων ζώων.
  2. Ηλεκτρονική δήλωση αριθμού ηλεκτρονικής σήμανσης κατοικιδίων για τους δημότες σας και δωρεάν ενημέρωση τους για τον επόμενο αντιλυσσικό εμβολιασμό του κατοικιδίου τους.
  3. Προώθηση αδέσποτων ζώων του Δήμου σε υπεύθυνες υιοθεσίες και φιλοξενίες.
  4. Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τους μαθητές πρωτοβάθμιας των δημοτικών σχολείων του Δήμου, εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας σε συνεργασία με τις Ζω.Ε.Σ.
  5. Πρόγραμμα επιδοτούμενων στειρώσεων δεσποζόμενων ζώων δημοτών χαμηλών εισοδημάτων.
  6. Φόρμα και γραμμή δημότη για διαχείριση καταγγελιών κακοποίησης ζώων και θέματα που αφορούν στην εφαρμογή του ν. 4039/2012.
  7. Εκπαίδευση της Δημοτικής Αστυνομίας για αποτελεσματική διαχείριση παραβάσεων του ν. 4039/2012.
  8. Διενέργεια ετήσιας φιλοζωικής γιορτής με στόχο την ενημέρωση των δημοτών για την υπεύθυνη κηδεμονία κατοικιδίων και δημιουργία σχετικού ενημερωτικού υλικού.
  9. Συμβουλευτική υποστήριξη στον Δήμο και την αρμόδια πενταμελή επιτροπή για τη βέλτιστη εφαρμογή πρακτικών διαχείρισης αστικής πανίδας με στόχο την ευζωία των ζώων συντροφιάς, αδέσποτων και δεσποζόμενων.

To Dogs’ Voice είναι η κερδοσκοπικός οργανισμός και δεν ασκεί εμπορική δραστηριότητα. Η οικονομική συμμετοχή του Δήμου είναι ιδιαιτέρως χαμηλή και αφορά σε κάλυψη εξόδων που σχετίζονται με το πρόγραμμα.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για την ένταξη του Δήμου σας στο πρόγραμμα του Dogs’ Voice παρακαλούμε να μας καλέσετε στο 210 3008100 ή να μας στείλετε μήνυμα στο info@dogsvoice.gr