Έλα στην ομάδα μας

Έλα και εσύ στην ομάδα μας και βοήθησε μας να κάνουμε περισσότερους σκύλους χαρούμενους!

Αν αγαπάς τα ζώα, αν μοιράζεσαι και εσύ το ίδιο όνειρο με εμάς, να ζήσουμε σε μια Ελλάδα χωρίς αδέσποτα, όπου οι πολίτες θα σέβονται τα ζώα και τα δικαιώματά τους, αν θέλεις να προσφέρεις το χρόνο και την ενέργεια σου για να παράγεις κοινωνικό αντίκτυπο μαζί με μια ομάδα νέων ανθρώπων, αν πιστεύεις στη μη βίαιη επικοινωνία και στις συνέργιες, αν έχεις λίγο ελεύθερο χρόνο τότε θα χαρούμε να σε υποδεχτούμε στη ομάδα μας!

Μπορείς να μας βοηθήσεις αναλαμβάνοντας ενεργό ρόλο σε βασικές ανάγκες της οργάνωσης, όπως:

Fundraising: Βοήθησε μας στις καμπάνιες χρηματοδότησης για την κάλυψη αναγκώντων τετράποδων φίλων μας και για τη διενέργεια προγραμμάτων επιδοτούμενων στειρώσεων.

Διοργάνωση δράσεων και εκδηλώσεων: Φόρεσε το χαμόγελό σου και έλα να συμμετέχεις στις δράσεις του οργανισμού μας που στόχο έχουν την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού σχετικά με τα αδέσποτα ζώα, την υπεύθυνη κηδεμονία κατοικιδίων και την εξάλειψη της κακοποίησης ζώων. 

Φιλοξενίες: Μπες στην ομάδα των Foster Heroes φιλοξένησε στο χώρο σου ένα αδέσποτο, για να του παρέχεις στέγη και ζεστασιά μέχρι να βρει το παντοτινό του σπίτι. Μπες στην μεγαλύτερη ομάδα αγάπης και βοήθησε έμπρακτα ένα ζώο να αλλάξει ζωή!

Γραφιστική επιμέλεια παρουσιάσεων: Βοήθησε την ομάδα μας να έχει την πιο δημιουργική παρουσία των ιδεών της σε συναντήσεις, εκθέσεις, δράσεις, στα social media και όπου χρειαστεί!

Καμπάνιες -Επικοινωνία – Media: Έλα στην ομάδα μας με τις ιδεές σου ώστε να προωθήσουμε/ επικοινωνήσουμε μαζί τον σκοπό του οργανισμού μας και τον κοινωνικό του αντίκτυπο: φιλοζωικά Bazaars, ημέρες υιοθεσίας, ενημερωτικά spots, δράσεις, συνέργιες με άλλες ΜΚΟ, υποστήριξη έργου φιλοζωικών οργανώσεων και πολλά άλλα σε περιμένουν! Περιμένουμε τις ιδέες σου 🙂

Stray love ambassador: Ακόμα και εάν δεν μπορείς να υιοθετήσεις εσύ ένα αδέσποτο, μπορείς να βοηθήσεις στην υιοθεσία του. Γίνε η φωνή που ψάχνει για να βρει την παντοτινή του οικογένεια! Γίνε Stray Love Ambassador και ανάλαβε μια αγγελία του σκύλου που σου αρέσει περισσότερο για να την προβάλεις σε δικό σου δίκτυο φίλων και γνωστών με το hashtag #strayloveambassador. 

Αν λοιπόν πιστεύεις πως μπορείς να βοηθήσεις σε κάτι ή και σε όλα από τα παραπάνω, συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής https://goo.gl/sByvTn και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου το συντομότερο.

Μαζί μπορούμε περισσότερα.