Έλενα Δέδε, Founder & Impact Development Manager

H Έλενα γεννήθηκε και μεγαλώνει στην Αθήνα. Αποφοίτησε το 2009 από τη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων (2010, Εργατικό Δίκαιο, Νομική Σχολή Αθηνών και 2011, LL.M in Banking and Finance Law, Queen Mary University of London). Η Έλενα είναι ενεργή δικηγόρος εξειδικευμένη σε ζητήματα εταιρειών, νεοφυών επιχειρήσεων, μη κερδοσκοπικών οργανώσεων και στη νομοθεσία που αφορά στα ζώα.

Το 2015 ίδρυσε την ΜΚΟ «Κάθε σκύλος ένα σπίτι – Dogs’ Voice» έχοντας ως στόχο την μείωση του πληθυσμού αδέσποτων ζώων και την καλλιέργεια μιας νέας φιλοζωικής παιδείας στην Ελλάδα με πολίτες που θα σέβονται τα ζώα και τα δικαιώματά τους.

Από την ίδρυση του Dogs’ Voice μέχρι σήμερα εργάζεται στον οργανισμό στους τομείς: σχεδιασμός έργων, στρατηγική μεγιστοποίησης κοινωνικού αντικτύπου, νομική υποστήριξη φιλοζωικών οργανώσεων, υπεύθυνη επικοινωνίας.

Πιστεύει στη μη βίαιη επικοινωνία, στις συνέργιες, στην κοινωνία των πολιτών και στα μικρά θαύματα που οδηγούν σε μεγαλύτερα.

Ευδοκία Πεχλιβανίδη, Operations Coordinator

Η Ευδοκία γεννήθηκε και μεγαλώνει στα Άνω Πατήσια. Αποφοίτησε το 2013 από το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου και είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου MSc International Marketing Communications, London Metropolitan University (2015).

Το 2015 ξεκίνησε να εργάζεται στο χώρο της επικοινωνίας, διαχείρισης και οργάνωσης εκδηλώσεων, μοιράζοντας τον ελεύθερο χρόνο μεταξύ του εθελοντισμού και των τετράποδων κατοικίδιων της. Αγαπάει τα ταξίδια, τα βιβλία, και τους θετικούς ανθρώπους.

Στο Dogs’ Voice εργάζεται στους τομείς: οργάνωση εκδηλώσεων, συντονισμός δράσεων και εφαρμογής προγράμματος ΟΤΑ, επιμέλεια κειμένων/αγγελιών/ενημερωτικού υλικού και ανάπτυξη φιλοζωικής κοινότητας του οργανισμού.

Για την Ευδοκία, το Dogs’ Voice είναι η εργασία προσφοράς που την φέρνει πιο κοντά στο μεγάλο της όνειρο: Ένας κόσμος χωρίς αδέσποτα, ένας κόσμος γεμάτος τετράποδα χαμόγελα όπου τα κατοικίδια θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας!