1. Υιοθετήθηκε ο Ντάλι

Με την εποπτεία του σωματείου Συνύπαρξις και με την υπογραφή συμβολαίου υιοθεσίας με τον Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού ολοκληρώθηκε η υιοθεσία του Ντάλι την Κυριακή 3 Μαρτίου. Ο Ντάλι είχε βρεθεί σε άσχημη κατάσταση αδέσποτος και είχε μεταφερθεί για εμβόλια και εξετάσεις με δαπάνη του Δήμου. Σήμερα ζει χαρούμενος στη νέα του οικογένεια!

2. Υιοθετήθηκε ο Τόμυ

Με την εποπτεία του σωματείου Συνύπαρξις και με την υπογραφή συμβολαίου υιοθεσίας με τον Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού ολοκληρώθηκε η υιοθεσία του Τόμυ. Ο Τόμυ είχε βρεθεί αδέσποτος και είχε μεταφερθεί για εμβόλια και εξετάσεις με δαπάνη του Δήμου. Σήμερα ζει χαρούμενος στη νέα του οικογένεια!

3. Υιοθετήθηκε η Izzy

Η Izzy βρέθηκε τον Οκτώβρη χτυπημένη από αμάξι ευτυχώς ελαφρά και μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο και από εκεί μέσω του δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού στο Δικεπάζ, όπου σημάνθηκε, στειρώθηκε, εμβολιάστηκε και αποπαρασιτώθηκε. Με την εποπτεία του σωματείου Συνύπαρξις και με την υπογραφή συμβολαίου υιοθεσίας με τον Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού ολοκληρώθηκε η υιοθεσία της μικρής.