Κάθε αυτοκόλλητο στειρώνει μια αδέσποτη γάτα του Αλίμου!

Ξεκίνησε σήμερα με την τοποθέτηση του πρώτου αυτοκόλλητου το “Δίκτυο Υποστηρικτών Αδέσποτων Ζώων” με συμμετοχή από καταστήματα του Αλίμου και στόχο τη μείωση του πληθυσμού των αδέσποτων γατών της περιοχής.

Πώς λειτουργεί:

Κάθε κατάστημα της τοπικής αγοράς του Αλίμου δωρίζει 30 – 60 ευρώ το χρόνο προκειμένου να χρηματοδοτήσει τη στείρωση μίας (30 ευρώ) ή δύο (60 ευρώ) αδέσποτων γατών της περιοχής και παίρνει το ειδικό αυτοκόλλητο υποστηρικτών για να το τοποθετήσει στη βιτρίνα του! Κάθε υποστηρικτής ανακοινώνεται στην ιστοσελίδα με τοποθέτηση του logo του στην ενότητα “Υποστηρικτές”.

Η δράση αυτή αποτελεί μέρος του προγράμματος του  Dogs’ Voice για τον Δήμο Αλίμου που στόχο έχει να αυξήσει τα επίπεδα ευζωίας των αδέσποτων ζώων, να μειώσει τον πληθυσμό τους και να δημιουργήσει δομές μέσα στην πόλη όπου Δήμος, φιλόζωοι πολίτες, τοπικά καταστήματα, κτηνίατροι και Dogs’ Voice θα λειτουργούν ως ΜΙΑ ομάδα ενωμένη για τα αδέσποτα ζώα.

Αν έχετε κατάστημα ή επιχείρηση εστίασης στον Άλιμο και θέλετε να ενταχθείτε στη δράση, μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ένταξης της επιχείρησης σας στο δίκτυο υποστηρικτών ( https://docs.google.com/forms/d/1JTj-yQM8QLLDSe7wSBlHb86aJZUdb9MalmCfLmcArc0/edit) ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email info@dogsvoice.gr.