Επιτυχείς Υιοθεσίες 2019

1. Υιοθετήθηκε η Μπουμπού

Η Μπουμπού βρέθηκε το Μάη παρατημένη στην Ελευσίνα και περισσυλέχτηκε απο το Δήμο, όπου σε συνεργαζία με τη φιλοζωική ομάδα ”Αδέσποτα Μυστήρια Ελευσίνας” φρόντισαν για την περίθαλψη της.

Η Μπουμπού, πλέον Joy- υιοθετήθηκε απο μια υπέροχη οικογένεια που την ερωτέυτηκε με την πρώτη μάτια. Εδώ και λίγο καιρό ζούν όλοι μαζί ευτυχισμένοι!

2. Υιοθετήθηκε η Νίκη

Η Νίκη είχε βρεθεί το Φεβρουάριο στη Μαγούλα μαζί με τη φοβική μαμά της και τα αδερφάκια της. Υιοθετήθηκε υπεύθυνα απο μια υπέροχη οικογένεια και ζούν μαζί πολύ ευτυχισμένοι. Πλέον ονομάζεται  Coco. Της ευχόμαστε μια υπέροχη ζωή!

3. Υιοθετήθηκε η Μίνα

Και ναι, είναι γεγονός, η Μίνα – Μινάρα μας – η αναπηρούλα μας – υιοθετήθηκε από μία υπέροχη οικογένεια, που την λάτρεψε από την πρώτη στιγμή και δεν δίστασε ούτε ένα λεπτό να την κάνει ισότιμο μέλος της, παρά την αναπηρία της. Παρέα με τον μεγάλο της αδερφό Storm και με τα υπόλοιπα μέλη χαίρει την ευζωία που της αρμόζει, δεν υστερεί σε τίποτα και μοιράζει χαμόγελα και φιλιά ! Άλλο ένα παράδειγμα προς μίμηση, διότι η αναπηρία δεν είναι ασθένεια, είναι μία διαφορετικότητα με την ίδια αξία σε ζωή !!! Ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Ζωή στην Μίνα και στην νέα της οικογένεια !

4. Υιοθετήθηκε η Μελίτα

Η αγαπημένη μας Μελίτα που είχε ζούσε για καιρό ως αδέσποτη στην Ελευσίνα, υιοθετήθηκε υπεύθυνα απο μια υπέροχη οικεγένεια και χαίρει την ευζωία που της άξιζε παρέα με την αδερφή της Lilly! Πλέον ονομάζεται Μel και ομορφαίνει τη ζωή των ανρθώπων που την υιοθέτησα. Της ευχόμαστε ολόψυχα καλή ζωή!

4. Υιοθετήθηκε η Άρτεμις

Η μικρή Άρτεμις είναι το μόνο κουτάβι που έζησε από τα μωρά που γέννησε με δυστοκία η αδέσποτη μανούλα της Ζωίτσα στην Μαγούλα τέλος Ιανουαρίου. Παρόλο που στην αρχή της ζωής της στάθηκε άτυχε, υιοθετήθηκε απο 2 υπέροχους ανθρώπους και τώρα ζουν όλοι μαζί ευτυχισμένοι.

5. Υιοθετήθηκε ο Θέμης

Πολλοί ενδιαφέρθηκαν, άλλοι τόσοι προσπάθησαν, αλλά ένας κατάφερε να σταθεί τυχερός και να ολοκληρώσει υπεύθυνα την υιοθεσία του Θέμη! Ευχόμαστε ολόψυχα καλή ζωή !

Ο Θέμης είχε βρεθεί πριν το Πάσχα να περιπλανιέται στο Κέντρο Υγείας Ελευσίνας, όπου περισσυλλέχθηκε από τον αρμόδιο περί διαχείρισης αδέσποτων του Δήμου Ελευσίνας, ελέγχθηκε για τσιπ, το οποίο και δεν έφερε. Λόγω το καλού χαρακτήρα και της συμπεριφοράς του, θεωρήθηκε χαμένος – αναρτήθηκε μήπως τον έψαχνε κάποιος -δυστυχώς χωρίς θετικό αποτέλεσμα.

6. Υιοθετήθηκε η Pretty

Η κουταβίνα Pretty – πλέον Lizzy – υιοθετήθηκε υπεύθυνα και απολαμβάνει την ευζωία ως ισότιμο μέλος μας υπέροχης οικογένειας. Ευχόμαστε ολόψυχα καλή ζωή!

Η ιστορία της:

H κουταβίτσα Pretty βρέθηκε από φιλόζωο στην Μαγούλα εκτεθειμένη στο πουθενά – έπραξε το αυτονόητο – την μάζεψε και την πήγε στο κτηνιατρείο της κας. Κων/νας Γκιόκα, όπου εξετάστηκε, αποπαρασιτώθηκε και έκανε το πρώτο της εμβόλιο !

7. Υιοθετήθηκε ο Guapo

Η χαρά μας μεγάλη, διότι ο Guapo υιοθετήθηκε υπεύθυνα ως ισότιμο μέλος μιας υπέροχης οικογένειας. Ευχόμαστε ολόψυχα καλή ζωή!

Η Ιστορία του:

Ο μικρός Guapo βρέθηκε το Γενάρη μαζί με άλλα 6 κουταβάκια παρατημένα μέσα σε μια κούτα.