1. Υιοθετήθηκε ο Jackie

Ο Jackie, είναι ένας υπέροχος σκύλος 6 μηνών που βρέθηκε στα Μέγαρα και υιοθετήθηκε αρχικά απο μια οικογένεια. Η υιοθεσία δυστυχώς δεν πέτυχε και έτσι ο Jackie, έψαχνε εκ νέου σπίτι. Ευτυχώς, υιοθετήθηκε απο μια υπέροχη οικογένεια και τώρα θα ζήση ευτυχισμένος!

2. Υιοθετήθηκε η Angel

H Angel βρέθηκε πριν  λίγο καιρό στα Μέγαρα. Ένα υπέροχο πλάσμα, 2 μηνών που περισσυλέχτηκε απο την Ζωοφιλική Ένωση Μεγαρέων. Εδώ και λίγες μέρες υιοθετήθηκε και ζει πολύ πολύ ευτυχισμένη!

Της ευχόμαστε καλή Ζωή!

3. Υιοθετήθηκαν η Σάντυ και η Ρίβα

Η Σάντυ και η Ρίβα βρέθηκαν παρατημένες στα Μέγαρα. Περισυλλέχτηκαν απο τη Ζωοφιλική Ένωση Μεγαρέων και μεταφέρθηκαν σε ασφαλείς φιλοξενίες. Πριν λίγες μέρες, υιοθετήθηκαν και ζουν χαρούμενες με τις οικογενειές τους.

4. Υιοθετήθηκε ο Φλάφι

Ο Φλάφι είναι περίπου 2 μήνων και πρόκειται για ιστορία εγκατάλειψης. Βρέθηκε στα Μέγαρα, περισσυλέχτηκε απο την Ζωοφιλική Ένωση Μεγαρέων και μεταφέρθηκε σε ασφαλή φιλοξενία.

Στάθηκε τυχερός γρήγορα καθώς υιοθετήθηκε απο μια υπέροχη οικογένεια. Του ευχόμαστε καλή ζωή!

5. Υιοθετήθηκε η Έρρικα

Υιοθετήθηκε η Έρρικα απο μια καταπληκτική οικογένεια!

6. Υιοθετήθηκε ο Έρος

Ο Έρος βρέθηκε στο Αλεποχώρι Αττικής να τριγυρνάει ζητώντας τη προσοχή απο τους ανθρώπους. Ένας υπέροχος σκύλος με τεράστια καρδιά. Υιοθετήθηκε πριν λίγες μέρες και ζει πολύ ευτυχισμένος!

7. Υιοθετήθηκε η Muffin

Με την εποπτεία της φιλοζωικής οργάνωσης Μεγαρέων και με συμβόλαιο υιοθεσίας, υιοθετήθηκε η Muffin απο ένα υπέροχο ζευγάρι. Απο σήμερα ξεκινάει η νέα τους κοινή ζωή! Ευχόμαστε μόνο χαμόγελα!

Υιοθετήθηκε ο Choco!

Με την εποπτεία της φιλοζωικής οργάνωσης Μεγαρέων και με συμβόλαιο υιοθεσίας, υιοθετήθηκε ο Choco. Ευχόμαστε μια όμορφη ζωή!

Υιοθετήθηκε ο Buddy

Με την εποπτεία της φιλοζωικής οργάνωσης Μεγαρέων και με συμβόλαιο υιοθεσίας, υιοθετήθηκε ο Buddy. Ευχόμαστε μια όμορφη ζωή!

Υιοθετήθηκε η Ούρσουλα

Με την εποπτεία της φιλοζωικής οργάνωσης Μεγαρέων και με συμβόλαιο υιοθεσίας, υιοθετήθηκε η Ούρσουλα. Ευχόμαστε μια όμορφη ζωή!

Υιοθετήθηκαν η Ούρσουλα

Με την εποπτεία της φιλοζωικής οργάνωσης Μεγαρέων και με συμβόλαιο υιοθεσίας, υιοθετήθηκε η Ούρσουλα. Ευχόμαστε μια όμορφη ζωή!

Υιοθετήθηκε o Φόξυ

Με την εποπτεία της φιλοζωικής οργάνωσης Μεγαρέων και με συμβόλαιο υιοθεσίας, υιοθετήθηκε o Φόξυ. Ευχόμαστε μια όμορφη ζωή!

Υιοθετήθηκε ο Ιβάν

Με την εποπτεία της φιλοζωικής οργάνωσης Μεγαρέων και με συμβόλαιο υιοθεσίας, υιοθετήθηκε ο Ιβάν. Ευχόμαστε μια όμορφη ζωή!

Υιοθετήθηκε ο Λεονάρντο

Με την εποπτεία της φιλοζωικής οργάνωσης Μεγαρέων και με συμβόλαιο υιοθεσίας, υιοθετήθηκε ο Λεονάρντο. Ευχόμαστε μια όμορφη ζωή!

Υιοθετήθηκαν η Ζωή και η Muffin

Με την εποπτεία της φιλοζωικής οργάνωσης Μεγαρέων και με συμβόλαιο υιοθεσίας, υιοθετήθηκαν η Jolie και η Muffin. Ευχόμαστε μια όμορφη ζωή!

Υιοθετήθηκε o Benjie

Με την εποπτεία της φιλοζωικής οργάνωσης Μεγαρέων και με συμβόλαιο υιοθεσίας, υιοθετήθηκε o Benjie. Ευχόμαστε μια όμορφη ζωή!