ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ "ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ"

Η Νάταλυ είναι μόλις δύο ετών και θέλει να ζήσει. Χτυπήθηκε από φορτηγό στον Ασπρόπυργο και εγκαταλήφθηκε αβοήθητη.

Για την Νάταλυ ενημερωθήκαμε από έναν άνθρωπο που εργάζεται στην περιοχή, ο οποίος δυστυχώς ενώ άκουσε τον θόρυβο από το χτύπημα με το φορτηγό δεν πρόλαβε να πάρει τις πινακίδες.

Ο πόνος για την μικρή ήταν αρκετά μεγάλος,γιατί όπως διαπιστώθηκε και μετά στον ακτινολογικό έλεγχο έχει συντριπτικό κάταγμα βραχιόνιου και εξάρθρημα στον αστράγαλο της.

Κρίθηκε σκόπιμο να χειρουργηθεί τάχιστα. Επίσης τοποθετήθηκε νάρθηκας στο πίσω πόδι της με τον αστράγαλο πια στην θέση του. Ευτυχώς στον ακτινολογικό αλλά και στον αιματολογικό ελέγχο δεν διαπιστώθηκε κάποια εσωτερική αιμορραγία. Μόνο μια ερλίχια με τίτλο 1/800 για την οποία έχει ξεκινήσει αγωγή. Όλες οι κτηνιατρικές παροχές πραγματοποιήθηκαν στο Κτηνιατρικό Κέντρο Γέρακα.

Χρειαζόμαστε ΜΟΝΟ 1 ευρώ από 1000 υποστηρικτές της Νάταλυ για να καλύψουμε τα κόστη  για το χειρουργείο,την ανάταξη,τις εξετάσεις και την παραμονή της στην κλινική για την αποθεραπεία της η οποία θα διαρκέσει 1 με 1,5 μήνα.

Σας παρακαλούμε να βοηθήσετε και να κάνετε share την καμπάνια μας όσο περισσότερο μπορείτε. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε για τη μικρή Νάταλυ! 

Κάντε click στο κουμπί δεξιά “Πρόσφερε μόνο 1 ευρώ” ή μέσω τραπεζικού λογαριασμού:

Τράπεζα Πειραιώς Αρ. Λογαριασμού: 5068-076485-871

IBAN: GR50 0172 0680 0050 6807 6485 871

Δικαιούχος: ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ