1. Υιοθετήθηκε ο Ντάλι

Με την εποπτεία του σωματείου Πήγασος και με την υπογραφή συμβολαίου υιοθεσίας με τον Δήμο Ραφήνας Πικερμίου ολοκληρώθηκε η υιοθεσία του Ντάλι την Κυριακή 3 Μαρτίου. Ο Ντάλι είχε βρεθεί σε άσχημη κατάσταση αδέσποτος και είχε μεταφερθεί για εμβόλια και εξετάσεις με δαπάνη του Δήμου. Σήμερα ζει χαρούμενος στη νέα του οικογένεια!

2. Υιοθετήθηκε ο Nelson και ο Nadez

Με την εποπτεία του σωματείου Πήγασος και με την υπογραφή συμβολαίου υιοθεσίας ολοκληρώθηκε η υιοθεσία των Nelson και Nadez. Τα δύο αδερφάκια είχαν βρεθεί στα σκουπίδια και περισσυλέχτηκαν απο το φιλοζωικό σωματείο ”Πήγασος”. Εδώ και λίγες μέρες ζουν χαρούμενοι στη νέα οικογένεια.

3. Υιοθετήθηκε ο Άγγελος

Με την εποπτεία του σωματείου Πήγασος και με την υπογραφή συμβολαίου υιοθεσίας  ολοκληρώθηκε η υιοθεσία του Άγγελου. Ο Άγγελος είχε βρεθεί το βράδυ της Ανάστασης τρομαγμένος σε μια πλαστική σωλήνα και τον περιέθαλψε το σωματείο Πήγασσος. Σήμερα ζει χαρούμενος στη νέα του οικογένεια!

4. Υιοθετήθηκε η Λουλού

Με την εποπτεία του σωματείου Πήγασος και την υπογραφή συμβόλαιου υιοθεσίας ολοκληρώθηκε η υιοθεσία της Λουλούς, η οποία είχε βρεθεί στη Ραφήνα, μέσα σε κτιστό φούρνο που είχε μπει για να γεννήσει.

Πλέον υιοθετήθηκε απο τη Δήμητρα και τους ευχόμαστε καλή ζωή!